ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON HAKUKOHTEIDEN VALINTAKOEAIKATAULU


Itä-Suomen yliopiston hakukohteiden valintakoeaikataulu

14.03.2018 Yleinen

Korkeakoulut valitsevat uudet opiskelijat koulutuksiinsa valintaperusteiden mukaisesti. Sinun oletetaan tutustuvan ja tuntevan hakemasi hakukohteen valintaperusteet. Yhteishaussa mukana oleviin koulutuksiin päästäkseen hakijan tulee useimmiten osallistua valintakokeeseen. Poikkeuksina tästä voivat olla esimerkiksi suoravalinnat todistusarvosanojen perusteella tai yhteishakuun sisältyvät aikaisempien opintojen perusteella tehtävät valinnat, joissa ei valintakoetta järjestetä. Valintakokeet voivat olla yksi- tai monivaiheisia. Itä-Suomen yliopistossa valintakokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua, ellei valintaperusteissa toisin mainita (esim. ns. monivaiheiset valinnat). Lisätietoa valintakokeista löydät osoitteesta haeyliopistoon.fi/valintakokeet/valintakokeet/

Itä-Suomen yliopiston hakukohteiden valintakoeaikataulu (pdf)

Lisätietoja Itä-Suomen yliopiston Opettajankoulutusten soveltuvuuskokeesta (pdf)

Aineistokoetiedote (päivitetty 19.3.) (pdf), tiedote koskee seuraavia hakukohteita:
– Erilliset erityisopettajan opinnot (ERO),
– Erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan opinnot (VEO),
– Maisterihaku, Erityisopettaja (EKO-KM),
– Maisterihaku, Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO-KM)