VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAKOULUTUKSEN ERILLISHAKU ALKAA 4.9.


Varhaiskasvatuksen opettajakoulutuksen erillishaku alkaa 4.9.

29.08.2019 Yleinen

Varhaiskasvatuksen opettajakoulutukseen järjestetään erillishaku syksyllä 2019. Hakuaika alkaa 4.9. ja päättyy 18.9.2019 klo 15:00. Erillishaussa valitaan enintään 22 uutta opiskelijaa, joilla on jo suoritettuna kasvatustieteen perusopinnot. Lopullinen valinta tapahtuu soveltuvuuskokeen perusteella. Valinnan tulokset julkistetaan 31.10.2019 ja opinnot käynnistyvät joulukuussa 2019.

Varhaiskasvatuksen opettaja on tulevaisuuden ammatti, jonka työelämärelevanssi on suuri. Varhaiskasvatuksen opettajia tarvitaan entistä enemmän ja valitsemalla tähän ammattiin kelpoisuuden tuottavan kasvatustieteen kandidaatin tutkinnon rakennat omalta osaltasi kestävää tulevaisuutta.

Tarkemmat tiedot valintaperusteista ja hakulomake löytyy Opintopolku.fi -palvelusta.