TIEDOTE AINEISTOKOKEESTA 4.5.2020


Tiedote aineistokokeesta 4.5.2020

18.03.2020 Yleinen

Päivitys 14.4.2020: Suomalaisyliopistot ovat linjanneet, että perinteisiä valintakokeita ei ole koronatilanteen vuoksi mahdollista järjestää turvallisesti. Valintakokeisiin liittyvät muutokset löydät nettisivuiltamme haeyliopistoon.fi/valinnat-2020-muutokset/ . Lisäksi hakijoita tiedotetaan valintakoejärjestelyistä sähköpostitse yhteishaun hakemuksella olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Valintakokeiden osalta edetään toistaiseksi voimassa olevien suunnitelmien mukaisesti. Yliopistot toimivat yhteistyössä opiskelijavalinnan turvaamiseksi ja tiedottavat mahdollisista koronavirukseen liittyvistä erityisjärjestelyistä yhteisesti.

Tiedote koskee seuraavia Itä-Suomen yliopiston hakukohteita:

Erilliset erityisopettajan opinnot (ERO)
Erilliset varhaiskasvatuksen erityisopettajan opinnot (VEO)
Erilliset opinto-ohjaajan opinnot (EOPO)

Maisterihaku, Erityisopettaja (EKO-KM)
Maisterihaku, Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO-KM)
Maisterihaku, Opinto-ohjaaja (OPO-KM)
Maisterihaku, Varhaiskasvatus (VAKA-KM)

Aineistokoe järjestetään 4.5.2020 klo 16:00-19:00 Itä-Suomen yliopistossa Joensuun kampuksella Metria-rakennuksessa (Yliopistokatu 7). Hakijan on myös mahdollista suorittaa aineistokoe maksullisena samanaikaisesti Itä-Suomen yliopiston yhteistyöoppilaitosten toimipisteissä.

Yhteistyöoppilaitokset ja lisätietoja aineistokokeesta (pdf)