KAUPPATIETEET (MAISTERI)


Koulutukset ja hakukohteet

Innovaatiojohtaminen (maisterihaku)

Innovaatiojohtamisen suuntautumisvaihtoehdossa opit kehittämään työyhteisöjä ja liiketoimintaa. Opit edistämään ja johtamaan uudistumista, luomaan ja tunnistamaan uuden liiketoiminnan mahdollisuuksia sekä arvioimaan kestävyysvaikutuksia. Vastaavaa oppimiskokonaisuutta ei ole tarjolla muissa yliopistoissa.

Maisterihaku, Kauppatieteet, Kuopio; innovaatiojohtaminen

Tutustu ja hae

Laskentatoimi ja rahoitus (maisterihaku)

Laskentatoimen ja rahoituksen suuntautumisvaihtoehdossa keskitymme laskentatoimen ja rahoituksen laaja- alaiseen osaamiseen ja sen hyödyntämiseen esimerkiksi liiketoiminnan kehittämisessä tai rahoitusmarkkinoilla. Olennaista suuntautumisvaihtoehdon opinnoissa on omistajanäkökulman ja omistajaohjauksen korostuminen kaikessa liiketoimintaan liittyvässä päätöksenteossa. Jokaisen yrityksen ja organisaation menestyksen salaisuus on sen kyky tuottaa lisäarvoa omistajilleen.

Maisterihaku, Kauppatieteet, Kuopio; laskentatoimi ja rahoitus

Tutustu ja hae

Laskentatoimi ja yritysjuridiikka (maisterihaku)

Laskentatoimi ja yritysjuridiikka suuntautumisvaihtoehdossa yhdistyvät yritystoiminnan kannalta keskeiset laskentatoimen ja yritysoikeuden opinnot. Yhä useammin työelämässä tarvitaan osaamista, jossa yhdistyy yritystalouden ja yritysoikeuden osaaminen. Suuntautumisvaihtoehto antaa hyvät valmiudet toimia taloudellista ja juridista osaamista edellyttävissä liiketoiminnan asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Maisterihaku, Kauppatieteet, Joensuu; laskentatoimi ja yritysjuridiikka

Tutustu ja hae

Palvelujohtaminen (maisterihaku)

Palvelujohtamisen opinnoista saat monipuolisen osaamispohjan nykyaikaisen palveluyhteiskunnan vaativiin asiantuntija-, markkinointi-, kehittämis- ja johtotehtäviin. Opinnoissa yhdistyvät markkinoinnin ja johtamisen keskeiset osa-alueet kokonaisuudeksi, joka vastaa kilpailukykyisen palveluliiketoiminnan tulevaisuuden haasteisiin. Valittavanasi on erilaisia opintoja brändimarkkinoinnista, kilpailukyvyn ja muutoksen johtamisesta sekä matkailumarkkinoinnista.

Maisterihaku, Kauppatieteet, Joensuu; palvelujohtaminen

Tutustu ja hae
Quote-merkki

Päädyttyäni opiskelemaan kauppatieteitä UEFille, en vaihtaisi päivääkään.

- Anni Miettinen, Kauppatieteet