TERVEYSTIETEET (MAISTERI)


Koulutukset ja hakukohteet

Ravitsemustiede (maisterihaku)

Ravitsemustieteen koulutuksesta valmistuu ravitsemus- ja elintarvikealan osaajia, joilla on edellytykset seurata alansa kehittymistä ja valmiudet kriittiseen ajatteluun ja tutkimusnäyttöön pohjautuvaan työskentelyyn. Ravitsemusterapeutiksi voi Suomessa opiskella vain Itä-Suomen yliopistossa.

Maisterihaku, Ravitsemustiede, Kuopio

Tutustu ja hae

Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma (maisterihaku)

Maisterihaku, Sosiaali- ja terveydenhuollon tietohallinnon maisteriohjelma, Kuopio

Tutustu ja hae

Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelma (maisterihaku)

Maisterihaku, Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelma, Kuopio

Tutustu ja hae

Terveystaloustiede (maisterihaku)

Maisterihaku, Terveystaloustiede, Kuopio

Tutustu ja hae

Terveysliikunta (liikuntalääketiede) (maisterihaku)

Terveysliikunta (liikuntalääketiede) maisterihaku järjestetään joka toinen vuosi. Opinnot toteutetaan monipuolisilla opetus- ja oppimismenetelmillä, mikä mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Maisterin tutkinnon liikunta- ja urheilulääketieteen pääaineenaan suorittaneet ovat terveysliikunnan asiantuntijoita eri toimintaympäristöissä, kuten tutkimus-, opetus- tai asiantuntijatehtävissä. Seuravan kerran haku tähän hakukohteeseen järjestetään vuonna 2021.

Maisterihaku, Terveysliikunta (liikuntalääketiede), Kuopio

Väestön terveyden ja työhyvinvoinnin edistäminen (maisterihaku)

Väestön terveyden ja työhyvinvoinnin edistäminen on joukkuepeliä, jossa pelaajilla täytyy olla laaja-alainen käsitys terveyden edistämisen pelikentällä tapahtuvasta toiminnasta ja toimijoista.  Maisteriopinnot antavat valmiudet toimia erilaisissa asiantuntijatehtävissä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Opinnot toteutetaan monipuolisilla opetus- ja oppimismenetelmillä, muun muassa verkko-opintoina, joten voit opiskella osittain myös työn ohella. Opintojesi painotuksista riippuen osaamistasi voidaan tarvita muun muassa julkisen tai yksityisen sektorin terveyden edistämistyössä, sosiaali- ja terveyspalveluissa, työterveyshuollossa tai työsuojelussa. Opintojasi voit myös suunnata siten, että kykenet toimimaan yrittäjänä terveys- ja hyvinvointisektorilla.

Väestön terveyden ja työhyvinvoinnin maisterihaku järjestetään joka toinen vuosi. Seuraavan kerran haku tähän hakukohteeseen järjestetään keväällä 2020.

Maisterihaku, Väestön terveyden ja työhyvinvoinnin edistäminen, Kuopio

Tutustu ja hae
Quote-merkki

Terveyden edistämisen tutkinto-ohjelma on ainoa laatuaan Suomessa ja omaa suuntautumisvaihtoehtoaan ei tarvitse päättää kuin vasta toisena opiskeluvuotena.

- Kia Honkanen, Terveyden edistäminen