ELINA//SOSIAALITIETEET

Elina Tanninen

Sosiaalitieteet

2. Vuosikurssi

Facebook Blogger

Elina opiskelee unelma-alaansa Kuopiossa

Olen Elina, toisen vuoden sosiaalitieteiden opiskelija ja aktiivinen toimija monella eri saralla. Pelailen lentopalloa vapaa-ajallani ja olen mukana mahdollisimman monissa tapahtumissa.

UEF oli ykkösvalintani, vaikka mietinkin pitkään Tampereen ja Kuopion välillä. Valitsin sosiaalitieteet, koska olen kiinnostunut yhteiskunnan toiminnasta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Opinnot ovat olleet erittäin antoisia ja tyydyttäneet tiedonjanoani. Opiskelujen kautta on pystynyt luomaan laajat verkostot ja olen löytänyt paljon samanhenkisiä ystäviä rinnalleni.

Rankinta opiskelussa on ollut aikataulujen yhteensovittaminen, koska mielekästä tekemistä on välillä hieman liikaakin. Kursseja tulee otettua välillä liikaa, työt vievät oman aikansa ja omiin projekteihinkin haluaisi panostaa. Yliopistoelämä on kuitenkin todella palkitsevaa, joten sen voimalla jaksaa tehdä välillä hieman pidempiäkin päiviä.

Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä kansainvälisessä ympäristössä asiantuntijatehtävissä ja mieluiten esimiesasemassa. Olen kiinnostunut esimerkiksi Euroopan Unionin tarjoamista uramahdollisuuksista.

Paras hetki UEFissa?

On hankala valita vain yhtä parasta hetkeä UEF:ssä sillä, joka viikko saa uusia oivalluksia ja koko ajan pystyy kehittämään itseään. Yliopiston kerhot auttavat luomaan uusia parhaita hetkiä yhä uudelleen ja tapahtumiakin on niin paljon, että on mahdotonta valita vain yhtä parasta.