Jannariina | Kauppatieteet

kauppatieteet

2. Vuosikurssi

Facebook Blogger

Moikka!
Olen Jannariina, 20-vuotias syntyperäinen savolainen täältä Kuopiosta ja toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija. Opinnot aloitin suoraan lukion jälkeen syksyllä 2018, ja viime vuosi kuluikin hurjaa vauhtia uuden koulun, kaupungin ja ihanien ystävien parissa!

Vielä abivuoden puolivälissä minulle oli täysin epäselvää minne aion lukion jälkeen suunnata, mutta kiitos kärsivällisen opinto-ohjaajani sain yhteishakuun mennessä tulevaisuuden suunnitelmani hieman selkeämmiksi. Yliopisto-opinnot olivat olleet haaveena jo pidemmän aikaa, ja kauppatieteet valikoitui hakukohteekseni pääasiassa alan monipuolisuuden vuoksi. Opiskelupaikka irtosi, ja opinnot ovat osoittautuneet paljon mielenkiintoisimmiksi kuin mitä osasin edes odottaa.

Ennen opintojen aloittamista mietitytti, että löytäisikö sitä vieraasta kaupungista samanhenkisiä ihmisiä ympärilleen. On ollut kuitenkin mahtavaa huomata, kuinka helppo UEFissa on ollut saada ystäviä myös yli oppiainerajojen. Parhaat hetket yliopistossa onkin vietetty yhteisöllisissä tapahtumissa tutustuen uusiin, upeisin ihmisiin.