Siirtohaku, Sovellettu fysiikka, Kuopio


Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (3v+2v)

 

Hakuaika:
Keväällä: 2.–16.5.2018 klo 15.00 ja
Syksyllä: 1.–15.10.2018 klo 15.00

Aloituspaikat: 5

Hakija, jolla on voimassa oleva opinto-oikeus saman tai lähialan luonnontieteiden kandidaatin tutkintoon toisessa suomalaisessa yliopistossa ja joka on suorittanut perusopintoja (25 op) vastaavan määrän opintoja fysiikassa, hyväksytään siirto-opiskelijana suorittamaan luonnontieteiden kandidaatin ja filosofian maisterin tutkintoa sovelletussa fysiikassa. Siirtyminen on mahdollista aikaisintaan ensimmäisen lukuvuoden jälkeen.

Yliopiston sisällä pääaineen vaihtoa voi hakea, jos hakija on suorittanut perusopintoja (25 op) vastaavan määrän opintoja fysiikassa. Fysiikassa/ sovelletussa fysiikassa kampuksen vaihtoa voi hakea, jos hakija on suorittanut perusopintoja (25 op) vastaavan määrän fysiikan tai matematiikan tutkintorakenteen mukaisia opintoja.

Tiedekunnan sisällä pääaineen tai kampuksen vaihtoa haetaan lomakkeella ’Pääaineen/ kampuksen vaihtaminen’. Hakulomake löytyy Siirtohaku -sivustolta. Jos pääaineen hakijan tavoitetutkinto vaihtuu, pääaineen vaihtamista on haettava opintopolku.fi -palvelussa. Pääaineen vaihtaminen on mahdollista aikaisintaan ensimmäisen opiskelulukukauden jälkeen. Siirto-opiskelijana voi hakea vain kandidaattivaiheen opintojen aikana.

 

Itä-Suomen yliopisto / Luonnontieteiden ja metsätieteiden tiedekunta
s-posti: sovfys-laitos@uef.fi / puh. 040 828 4146 ja 040 355 2121
uef.fi/sovfys / Opintopolku.fi