ABI-PÄIVÄT JA VIERAILUT


Abi-päivät järjestetään vuosittain marraskuussa sekä Joensuun että Kuopion kampuksilla. Abi-päivillä esitellään Itä-Suomen yliopiston opetustarjontaa lähiseutujen abeille ja muille yliopistoon hakemisesta kiinnostuneille.

Joensuun kampuksen abi-päivät on tarkoitettu erityisesti Pohjois-Karjalan abiluokille ja Kuopion kampuksen abi-päivät Pohjois-Savon abiluokille, mutta myös muut abiluokat ja yksittäiset abit ovat tervetulleita.

Abi-päivät järjestetään yhteistyössä Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakoulujen kanssa.

Abi-päivien ohjelmat (pdf)

Kuopio 12.11.2018 (pdf)

Joensuu 16.11.2018 (pdf)

Abi-päivien esitysten videotallenteet v. 2018 linkitetään tänne päivien jälkeen

Ruokailu

Ruokailusta abi-päivillä voi sopia kampuksella toimivan Fazer Amica -ravintolan kanssa. Lukioiden opinto-ohjaajia pyydetään ottamaan yhteyttä Joensuussa Carelian ravintolapäällikköön ja Kuopiossa Snellmanian tai Canthian ravintolapäällikköön hyvissä ajoin ennen abi-päiviä. Yhteystiedot löytyvät abi-päivien ohjelmista.

Tutustu yliopiston kampuksiin

Lukiolaiset ja muiden oppilaitosten opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan Itä-Suomen yliopiston kampuksiin erikseen sovittavan vierailuohjelman puitteissa. Kuopion kampuksella vierailuista voi olla yhteydessä Jouko Holopaiseen, Joensuun kampuksella yhteyshenkilö on Marko Junkkarinen. Otattehan yhteyttä vähintään kaksi viikkoa ennen toivomaanne vierailuajankohtaa.

Yhteydenotot:

Jouko Holopainen, jouko.holopainen(at)uef.fi, puh. 044 716 3623
Marko Junkkarinen, marko.junkkarinen(at)uef.fi, puh. 050 543 8528

Kutsu UEF-lähettiläät koulullesi

UEF-lähettiläät ovat opiskelijoita, jotka tekevät tunnetuksi yliopiston monipuolista koulutustarjontaa ja kertovat opiskelijan arjesta. UEF-lähettiläät jalkautuvat kouluille, koulutusalan messuille ja eri tapahtumiin.

Haluaisitko sinä tavata UEF-lähettilään? Kutsukaa lähettiläs koululle! Tiedusteluja kouluvierailuista ottaa vastaan rekrytointipäällikkö Marko Junkkarinen, puh. 050 543 8528, marko.junkkarinen(at)uef.fi

Työelämään tutustuminen yliopistolla

TET-yhdyshenkilöt Joensuun kampuksella