HAE YLIOPISTOON -PÄIVÄT JA VIERAILUT


Hae yliopistoon -päivät järjestetään vuosittain marraskuussa (viikolla 46) sekä Joensuun että Kuopion kampuksilla. Päivillä esitellään Itä-Suomen yliopiston opetustarjontaa lähiseutujen toisen asteen opiskelijoille ja muille yliopistoon hakemisesta kiinnostuneille.

Joensuun kampuksen Hae yliopistoon-päivät on tarkoitettu erityisesti Pohjois-Karjalan lukiolaisille ja ammattiopistolaisille ja Kuopion kampuksen Hae yliopistoon-päivät Pohjois-Savon vastaaville, mutta myös muualta päin vierailijat ovat tervetulleita. TÄNÄ VUONNA TOTEUTUS ON ETÄNÄ/VIRTUAALISENA. LISÄTIETOJA SYYSKUUN AIKANA!

Hae yliopistoon-päivät järjestetään yhteistyössä Savonia- ja Karelia-ammattikorkeakoulujen kanssa.

Hae yliopistoon-päivien ohjelmat

Kuopio ma 9.11.2020 ja Joensuu pe 13.11.2020. TÄNÄ VUONNA TOTEUTUS ON ETÄNÄ/VIRTUAALISENA. LISÄTIETOJA SYYSKUUN AIKANA!

Ruokailu

Ruokailusta Hae yliopistoon-päivillä voi sopia kampuksella toimivan Fazer Amica -ravintoloiden kanssa. Opinto-ohjaajia pyydetään ottamaan yhteyttä Joensuussa Carelian ravintolapäällikköön ja Kuopiossa Snellmanian tai Canthian ravintolapäällikköön hyvissä ajoin ennen Hae yliopistoon-päiviä. Yhteystiedot löytyvät Hae yliopistoon-päivien ohjelmista.

Tutustu yliopiston kampuksiin

Lukiolaiset ja muiden oppilaitosten opiskelijat ovat tervetulleita tutustumaan Itä-Suomen yliopiston kampuksiin erikseen sovittavan vierailuohjelman puitteissa. Kuopion kampuksella vierailuista voi olla yhteydessä Jouko Holopaiseen, Joensuun kampuksella yhteyshenkilö on Marko Junkkarinen. Otattehan yhteyttä vähintään kaksi viikkoa ennen toivomaanne vierailuajankohtaa.

Yhteydenotot:

Jouko Holopainen, jouko.holopainen(at)uef.fi, puh. 044 716 3623
Marko Junkkarinen, marko.junkkarinen(at)uef.fi, puh. 050 543 8528

Kutsu UEF-lähettiläät koulullesi

UEF-lähettiläät ovat opiskelijoita, jotka tekevät tunnetuksi yliopiston monipuolista koulutustarjontaa ja kertovat opiskelijan arjesta. UEF-lähettiläät jalkautuvat kouluille, koulutusalan messuille ja eri tapahtumiin.

Haluaisitko sinä tavata UEF-lähettilään? Kutsukaa lähettiläs koululle! Tiedusteluja kouluvierailuista ottaa vastaan rekrytointipäällikkö Marko Junkkarinen, puh. 050 543 8528, marko.junkkarinen(at)uef.fi